Angajata de la CJ scăpase de o boală nemiloasă, dar a pierit tragic

Destin cumplit pentru Elena Ecobici, angajata Consiliului Județean Gorj, care și-a pierdut viața după ce a fost călcată cu mașina de cea mai bună prietenă a sa. Elena învinsese de curând o boală nemiloasă. Era în concediu medical de câteva luni și acum, când se simțea mai bine, voia să se întâlnească cu apropiații, prietenii. 

Așa s-a întâmplat și în seara de joi. A ieșit la o prăjitură cu prietena ei cea mai bună, și ea tot angajată a Consiliului Județean. Doar că la câteva minute după ce a ajuns în parcare, Elena Ecobici a fost acroșată de portiera încă deschisă, a căzut pe asfalt, s-a lovit de o bordură, apoi a fost călcată cu mașina. Imaginile au fost cumplite și martoră a fost și sora ei. Mașina a fost scăpată de sub control, iar martorii spun că șoferița ar fi încurcat comenzile. 

Tragedia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din zonă. “Fata mea a rescuscitat-o, dar degeaba. Era lovită rău. N-au mai avut ce să-i facă. Ele au stat de vorbă, a vrut să o pupe și atunci când s-a întins, șoferița a luat piciorul de pe frână și mașina  a mers singură cu spatele. Atunci a agățat-o cu ușa și a prins-o sub roți”, a spus o femeie din zonă. 

„Am auzit o bubuitură. Am coborât și am văzut ce s-a întâmplat. A fost ceva îngrozitor. Femeia nu mai mișca, iar șoferița era în stare de șoc”, a spus un alt martor.

Elena Ecobici lucra de peste 25 de ani la Consiliul Județean și de curând ea chiar scăpase de o boală nemiloasă și era foarte fericită. „Ea era foarte fericită că a reușit să se vindece. Erau două prietene și mai mult decât prietene, surori, amândouă se completau, făceau ca totul să fie pace și liniște în viața de zi cu zi nu doar a lor, ci și a celor cu care intrau în discuții. Nu pot decât să regret din suflet ceea ce s-a întâmplat”, a spus Ion Călinoiu, fost președinte al Consiliului Județean Gorj.

Femeia va fi înmormântată duminică. “Cu sufletele îndurerate ne luăm adio de la cea care a fost buna noastră colegă și prietenă, prin sufletul ei sensibil și caracterul frumos, Elena Ecobici. Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină! Cu profunde regrete transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, a transmis Consiliul Județean Gorj.

Vizualizări: 4,895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: