Andrei Ivan a dezvăluit secretul lui Gâlcă din vestiar

Antrenorul Costel Gâlcă l-a transformat pe Andrei Ivan după ce a preluat echipa. Marcator în meciul Rapid - Universitatea Craiova, scor 1-2, Ivan a dezvăluit care este secretul noului antrenor.

Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid, scor 2-1, reușind să o lase fără victorie în primele 7 etape din play-off.

După meci, Andrei Ivan, marcatorul golului de 1-0, a dezvăluit care este secretul din vestiar prin care a reușit să renască sub comanda lui Costel Gâlcă.

La final, starul grupării din Bănie a dezvăluit că nu are preferințe când vine vorba de poziția sa în teren și a precizat că mereu încearcă să dea totul indiferent că e jucat în stânga sau în centru. Ivan a spus că și Costel Gâlcă, antrenorul echipei, a avut un impact enorm asupra jocului său și a mărturisit că i-a oferit foarte multă încredere încă de la început.

„Nu trebuie neapărat să joc stânga, trebuie să joc oriunde și să o fac bine pentru echipă. Probabil Mister mi-a dat și mai multă încredere, a știut cum să lucreze cu mine și probabil m-a ajutat asta. Pentru noi era bună Cupa, dar ne-a scos Oțelul. Trebuie să ieșim pe locul doi. Sper să avem puterea aceasta să ducem cele trei meciuri și să ne plasăm pe locul 2 la final.

Nu neapărat o liniște, dar am avut o săptămână la dispoziție cu Mister. Am jucat timizi și acum ne-a ieșit jocul în minutul 92”, a declarat Andrei Ivan.

Andrei Ivan a reușit să marcheze un gol în meciul Rapid București – Universitatea Craiova, scor 1-2.

Vizualizări: 614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: