Amelian Istrătescu, convocat la lotul național de juniori al României

Juniorul Amelian Istrătescu, legitimat la CSM Târgu Jiu, a fost convocat la lotul național de box al României. Pregătit la CSM Târgu Jiu de fostul mare campion la box, Petrișor Gănănău, sportivul se pregătește în această perioadă alături de Lotul Național de Box Juniori al României.

Convocat la lot, Amelian Istrătescu a mers împreună cu antrenorul său, Petrișor Gănănău. 

Până la finalul lunii iunie, la Călărași, Amelian Istrătescu se antrenează alături de cei mai buni pugiliști juniori din România. În stagiul centralizat de la Călărași, juniorul gorjean se pregătește sub atenta îndrumare a antrenorului Petrișor Gănănău, dar și a antrenorilor federali de la Federația Română de Box. ”Antrenorii de la lotul național sunt multumiți de evoluția lui Amelian. Este foarte serios la antrenamente și cu siguranță este încă un pas mare pentru el spre marea performanță”, a declarat antrenorul Petrișor Gănănău pentru site-ul CSM Târgu Jiu.

După primul stagiu de pregătire alături de lotul național, desfășurat în perioada 9-19 februarie, tot la Călărași, antrenorul Petrișor Gănănău și juniorul Amelian Istrătescu, au fost acum din nou convocați în stagiul de pregătire centralizată de la Călărași. Cei mai buni juniori din România se pregătesc pentru Campionatul European, care se va desfășura în luna iulie, în România, la Ploiești.

La finalul stagiului de la Calărăși va avea loc și bilaterala de pregătire, România vs. Italia, în care va boxa și Amelian Istrătescu. Pugilistul gorjean intră în ring vineri, 30 iunie, la categoria 75 de Kg. 

Galerie foto


Vizualizări: 459

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: