Alina Eremia, la Campionatul Național de Alergare Montană

Atleta Alina Eremia, vicecampioană balcanică la semimaraton cu echipa României la Balcaniada de la Bitola (Macedonia), titlu cucerit la începutul acestei luni, concurează, la finalul acestei săptămâni la Campionatul Național de Alergare Montana – Vertical și Distanță Scurtă (Up-Down), seniori, tineret și juniori, individual și pe echipe. Cele două etape au loc la Câmpulung Moldovenesc.

Alina Eremia, atletă cu dubla legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătită de antrenorul Ion Bură, a plecat cu gânduri mari la competiția de la Câmpulung Moldovenesc. Sportiva vrea să obțină medalii atât în întrecerile individuale, cât și pe echipe. Pentru Alina, concursul din nordul țării este și o bună oportunitate de pregătire pentru maratonul de la Timișoara.

”La aceste campionate am ca obiectiv medalii atât la individul, cât și pe echipe. Acest concurs îmi va prinde bine pentru următorul concurs, cel de Maraton, de pe 1 octombrie, de la Timișoara”, a spus pentru csmtargujiu.ro Alina Eremia.

Prima cursă în care ia startul este Campionatul Național de Alergare Montană – finala vertical. Alina va lua startul  duminică, pe 17 septembrie, în etapa finală a Campionatului Național de alergare „up-down”, varianta scurtă, de 12 kilometri.

Vizualizări: 209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: