Derby gorjean în Liga 3, la Turceni!

Se anunță un meci interesant în acest weekend la Turceni, acolo unde se întâlnesc cele două echipe de Liga 3 din Gorj. Nou-promovata CSO Turceni primește vizita celor de la  Gilortul, în derby-ul Gorjului.

Cele două reprezentante ale Gorjului din Liga 3, CSO Turceni și Gilortul Târgu Cărbunești, se întâlnesc în etapa a IV-a, într-un derby al suferinței, cum îl numesc cei de la Gilortul în avancronica jocului.

Partida dintre cele două formații se va disputa sâmbătă, 16 septembrie, începând cu ora 17:00, pe Stadionul Orășenesc din Turceni.

CSO Turceni se află pe locul 8, iar Gilortul pe locul 9, cu câte 1 punct fiecare, obținut pe teren propriu după un rezultat similar, 2-2, CSO Turceni cu FCU Craiova 2, iar Gilortul cu Viitorul Șimian.

„Atât gazdele, cât și oaspeții, își doresc victoria pentru a se îndepărta de locurile din subsolul clasamentului. Aparent, este o partidă echilibrată, dar elevii lui Mario Găman s-au pregătit bine în această săptămână și vizează toate cele trei puncte puse în joc. În ciuda poziției din clasament, partida este una interesantă și se așteaptă un aflux de spectatori”, mai spun cei de la Gilortul aflați în căutarea primei victorii a sezonului.

Vizualizări: 209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: