Etapă în deplasare pentru juniorii D ai CSM Târgu Jiu

Finalul de săptămână aduce o nouă etapă pentru echipele de Juniori D și E de la CSM Târgu Jiu. Cele două echipe de juniori, care au programate meciuri în weekend, se vor deplasa la Bumbești Jiu.

Juniorii D CSM Târgu Jiu vor juca cu CS Parângul Bumbești Jiu, de la ora 10.00, iar Juniorii E CSM Târgu Jiu vor juca de la ora 12.00, cu echipa Colegiului Mihai Viteazul Bumbești Jiu. Ambele partide se vor disputa sâmbătă, 16 septembrie, a informat site-ul oficial al clubului.

În etapa a 4-a din Campionatul Județean rezervat juniorilor D, Grupa 2012 va sta, în timp ce Grupa 2011 se va deplasa la Bumbești Jiu, acolo unde va întâlni pe CS Parangul Bumbești-Jiu. Echipa pregătită de Mario Găman și Bobi Staicu a început campionatul cu victorii pe linie, și este una dintre cele mai în formă echipe din competiție.

Atrenorul Bobi Staicu este încrezător în șansele echipei sale, dar crede că elevii săi nu vor avea un meci ușor la Bumbești Jiu. „Sperăm să ne prezentam la fel de bine la acest meci cum ne-am prezentat și la precedentele jocuri. Copiii știu că nu-i așteaptă un meci ușor, dar sunt încrezători că vor face o partidă bună”, a spus înaintea acestui joc antrenorul Bobi Staicu.

LOT CSM TÂRGU JIU JUNIORI D: David Bucă, Sebastian Folcuț, Tudor Grecu, Mario Gureanu, Gabriel Hodoiu, Cristian Hodoiu, Gabriel Ilinca, Ianis Lunceanu, Radu Lumezeanu, Rareș Motorga, Robert Neamțu, Andrei Pop, Ștefan Popescu, Radu Ciurea Predescu, Ianis Sandu, Radu Teodorescu, Gabriel Truță, Robert Iriza, Radu Flițan.

Vizualizări: 344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: