Sunt gata de debutul în noua ediție de campionat!

Mai sunt câteva zile până la debutul noii ediții de Campionat Național de handbal feminin rezervat Junioarelor 3. La finalul acestei săptămâni vor intra în competiție și fetele de la CSM Târgu Jiu, care vor juca pe teren propriu.

CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa H, alături de echipele CS Jiul Rovinari 2016, CSM Mihai Viteazul Vulcan, CSS Sibiu, LT Traian Vuia Reșița, LPS Târgu Jiu, CS Novaci, LPS Fl. Fleșeriu Sebeș, CSS Petroșani și CSS Mediaș, a informat oficial clubul primăriei.

Echipa pregătită de Paula Pagnejer vine după un turneu amical foarte bun, desfășurat la Petroșani, acolo unde a reușit să câștige primul loc în cadrul competiției ”Electromax Handbal Cup Petroșani”. La turneul respectiv CSM Târgu Jiu a câștigat de două ori în fața echipei CSS Petroșani, echipă care face parte și ea din Grupa H. Modul în care s-au descurcat gorjencele la ultimul turneu de pregătire, dar și la intensele antrenamente din ultima vreme, la care fetele au răspuns foarte bine, au determinat-o pe Paula Pagnejer să spere la un parcurs cât mai bun în campionat și la un obiectiv îndrăzneț.

”Vom ataca acest început de sezon cu încredere în forțele noastre. Obiectivul nostru este un parcurs foarte bun în acest campionat și accederea în grupe la Turneul Valoare al Campionatului Național de junioare 3!”, a spus antrenoarea fetelor pentru site-ul oficial.

În ceea ce privește debutul în noul sezon, Paula Pagnjer speră ca la meciul cu Mediaș, fetele sale să fructifice avantajul terenului propriu: ”Vom juca primul meci acasă, lucru care ne oferă un mic avantaj. Sper să obținem un rezultat favorabil, dar mai ales sper ca fetele să continue evoluția bună avută săptămână trecută la turneul de la Petroșani”.

Duminică, 17 septembrie, de la ora 12.00, CSM Târgu Jiu Junioare 3, echipă pregătită de Paula Pagnejer, va  juca cu CSS Mediaș.

LOT CSM Târgu Jiu Junioare 3: Cleopatra Pâslaru, Alexia Cioi, Raisa Pagnejer, Dana Țoțan, Ana Bîrlete, Raisa Ion, Sara Dungă, Carla Logăscu, Anastasia Găvănescu, Andrada Văduva, Ștefania Chimerel, Yasmina Sfiea, Alexia Vîrțan, Antonia Vîrțan, Maria Cojocaru, Diana Ștefu, Adelina Dugaia, Miruna Popescu. Antrenor: Paula Pagnejer.

Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: