Scandal uriaș la o echipă de Liga 3 cu acuzații de participare la pariuri

Este un scandal uriaș în Liga 3, la Sporting Roșiori. Conducerea acuză patru jucători că au pariat pe eșecul din etapa trecută și a sesizat FRF.

Nici nu a început bine campionatul, din care s-au scurs doar trei runde, că apare un nou scandal în privința pariurilor sportive. Un club din Liga 3 își acuză câțiva jucători că au pariat pe propriul meci, a informat liga2.ro.

Sporting Roșiori a făcut sesizare în cazul a patru jucători din propriul lot, că ar fi pariat pe partida cu Vedița Colonești, din weekendul trecut, de la 8 septembrie, cedată cu scorul de 1-4.

Sporting Roșiori era favorită în duelul cu Vedița Colonești, conform cotelor caselor de pariuri (cotă 1.50), mai ales că partida avea loc pe propriul teren dar a cedat la scor, iar prin victoria Vediței Colonești a fost consemnată o surpriză. Oaspeții aveau o cotă de 5.00 în cazul unui succes.

Sursa citată a luat legătura cu conducerea clubului Sporting Roșiori, care a confirmat că a sesizat Departamentul de Integritate al FRF, punând la dispoziție anumite probe pe care le are în acest caz. Fotbaliștii acuzați că au legătură cu plasarea pariurilor sunt Valentin Neaga, Marius Mitran, Ionel Ciortan și Marian Stoenac.

Vizualizări: 609

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: