Alin Feraru, fost cardiolog la Spitalul Județean, s-a întors „la stat”

Medicul cardiolog Alin Feraru va lucra la un spital din Mehedinți! Feraru a demisionat de la Spitalul Județean din Târgu Jiu, alături de alți colegi, cardiologi, acuzând volumul mare de muncă și salariul mult prea mic. El s-a îndreptat spre mediul privat, iar acum s-a reorientat spre stat, însă în județul vecin.

Conducerea Spitalului Orășenesc Baia de Arama a prezentat „noua echipa de medici completă si pregatită pentru a oferi servicii medicale de calitate pacienților”, iar printre ei s-a aflat și cardiologul Alin Feraru. Practic, acesta a renunțat la un loc de muncă într-un spital județean, în favoarea unui spital orășenesc. 

Fostul angajat al Spitalului Județean din Târgu Jiu s-a plâns, în momentul în care a demisionat, de „volumul foarte mare de pacienţi, consulturile interclinice nejustificate, urgenţele care se prezintă direct la Spitalul 700 şi nu trec prin UPU, plus urgenţele care sunt trimise din UPU, pacienţii gravi de pe secţie şi interconsulturile din cadrul spitalului 700”. Acesta le-a declarat jurnaliștilor că la SJU Târgu Jiu „este un volum infernal de muncă”.

Vizualizări: 4,732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: