Alexandru Berca a semnat cu CSM Târgu Jiu

Baschetbalistul Alexandru Berca și-a prelungit contractul cu echipa locală CSM Târgu Jiu. Clubul primăriei a anunţat oficial că fostul jucător va continua să evolueze şi în noul sezon la Târgu Jiu.

Căpitanul echipei de baschet a CSM Târgu Jiu şi-a prelungit contractul cu gruparea gorjeană. Alexandru Berca a evoluat la CSM în primul sezon din istoria clubului şi va continua să joace pentru echipa gorjeană şi sezonul următor care va debuta în toamnă. Berca a semnat pentru un sezon cu formaţia antrenată de Claudiu Alionescu şi spune că este încântat de publicul din oraş şi de conducerea clubului: „Am ales să semnez cu CSM Târgu Jiu pentru că sunt foarte încântat de oamenii din club și de publicul de la Târgu Jiu. Am semnat cu inima deschisă și abia așteptam să fac acest lucru și apoi să pot să pășesc din nou pe parchetul „casei” mele”, a spus căpitanul CSM care se regăseşte în acest nou proiect de la Târgu Jiu: „Orașul Târgu Jiu merită să vadă baschet, handbal, fotbal și nu doar atât, pentru că este un oraș cu un foarte mare potențial din punct de vedere sportiv, iar acest lucru s-a văzut și după ce au dispărut echipe sau după perioada grea de pandemie. Nu a renunțat nimeni, iar oamenii potriviți au ajuns la momentul potrivit în fruntea acestui club pentru a putea avea continuitate sportul la Târgu Jiu. Echipa de baschet CSM Târgu Jiu este echipa în care mă regăsesc perfect, în care îmi cunosc bine rolul. Aici lucrurile sunt așa cum trebuie, avem corectitudine și foarte important, atitudine. Nu sunt oameni lași, nu fug de responsabilități și fac tot ce trebuie, ca la carte”.

Berca îşi doreşte foarte mult ca suporterii să poată reveni cât mai repede la sală şi să poată să susţină din nou echipa, mai ales că vor putea vedea în noul sezon toate echipele puternice din LNBM din România.

Vizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: