ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut şapte jucători

Despărţirea de antrenorul Cristian Lupuţ pare să fi fost dureroasă pentru echipa ACS Viitorul Târgu Jiu, care pierde zilnic jucători. Încă cinci fotbalişti s-au despăţit miercuri, la reunirea lotului, de acest club, după ce anterior fuseseră anunţate alte două plecări.

ACS Viitorul Târgu Jiu pare că se dezintegrează după despărţirea de antrenorul Cristian Lupuţ, cel care construise de fapt această echipă la Luceafărul Oradea, de unde a adus vara trecută la Severin cu el o întreagă echipă, la noul club la care fusese numit.

Lupuţ primise asigurări că jucătorii vor fi menţinuţi la echipă, dar acest lucru nu s-a întâmplat şi a ales să se despartă de echipa finanţată de Nicolae Sarcină. Cum jucătorii fuseseră aduși de el la echipă, majoritatea nu și-au mai prelungit contractele. „La reunirea echipei, datorită faptului că înțelegerile cu jucătorii Cristian Oros, Iulian Anca-Trip, François Yabre, Gabriel Preoteasa și Robert Băciuț au expirat și nu au putut fi prelungite, la niciunul din cei enumerați, aceștia părăsesc echipa noastră. Le mulțumim celor cinci pentru munca depusă în tricoul echipei și le dorim multă baftă în continuare”, au anunţat cei de la ACS Viitorul, care nu exclud pe viitor şi alte plecări de la echipă: „Cei cinci jucători se alătură lui Vasile Pop și Alexandru Negrean la capitolul plecări, iar restul de jucători din lotul formației gorjene vor continua la echipă, cel puțin pe moment”.

Cu o zi înaintea reunirii, experimentatul jucător Vasile Pop părăsise şi el echipa pentru că înțelegerea acestuia cu clubul a expirat și nu a mai putut fi prelungită.

Vizualizări: 864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: