Ajutați cu rechizite pentru noul an școlar. Locuiesc în condiții grele

O famile din Slivilești a primit rechizite pentru noul an școlar. Trei copii, crescuți doar de mama lor, au fost ajutați printr-un program al Asociației pentru familie și educație ”Sfântul Stelian”, în colaborare cu Librăria Krafft.

Programul se numește EDUCAȚIA PENTRU TOŢI. Prin intermediul acestuia se dorește sprijinirea elevilor si studenților proveniti din medii sociale defavorizate, cu rechizite școlare, uniforme, articole sportive, achitarea de taxe de studiu, taxe de cazare, organizarea de tabere si excursii sociale, cursuri de calificare/recalificare.

Cei care vor dona rechizite, vor primi gratuit un body pentru bebeluși. Donațiile se primesc la sediul Librăriei Krafft.

Familia din Slivilești trăiește în condiții foarte grele, iar achiziționarea de rechizite pentru copii reprezenta un vis.

O angajată a Primăriei Slivilești a făcut un apel pe paginile de socializare: ”Vin cu rugămintea către toți cei care doresc să ajutăm o mamă care își crește singură cei trei copii. Dadalău Ana Maria locuiește în satul Slivilești, comuna Slivilesti, jud Gorj. Primăria comunei Slivilești împreună cu Cosiliul Local Slivilesti s-a mobilizat oferind ajutor familiei Dădălau. Locuitorilor comunei Slivilești le adresez rugămintea sa ajute fiecare cu ce poate, bani sau materiale de construcție, sa construim două camere”.

Galerie foto





Vizualizări: 530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: