Acțiune de control a Poliției Locale Târgu Jiu la stațiile GPL. Concluziile!

Poliția Locală Târgu Jiu a organizat o acțiune de control în municipiu, în perioada 29-31 august, pentru a verifica autorizațiile de construire pentru sistemele de distribuție a gazelor petroliere lichefiate (GPL) de tip SKID, folosite drept carburant pentru mașini. La finalul verificării, au fost aplicate amenzi și a fost dispusă suspendarea activității. 

Această acțiune a avut scopul de a se asigura că instalațiile de GPL sunt în concordanță cu reglementările legale și că respectă standardele de siguranță. În urma verificărilor, s-au constatat şapte abateri de natură contravențională:

O amendă de 10.000 de lei pentru amplasarea unei instalații SKID GPL fără autorizație de construire. Instalația a fost și desființată.


O amendă de 1.000 de lei pentru nerespectarea normelor de curățenie în zona unei instalații SKID GPL. Zona a fost curățată sub supravegherea polițiștilor locali.


Trei amenzi de 900 de lei fiecare pentru lipsa documentelor necesare pentru comercializarea produselor în stațiile GPL.


Două amenzi de 2.000 de lei fiecare pentru lipsa autorizațiilor de funcționare pentru activitățile de comerț și alimentație publică în incinta stațiilor GPL. Activitatea acestor agenți economici a fost suspendată până la obținerea autorizațiilor necesare.

Galerie foto


Vizualizări: 849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: