ACS Viitorul Târgu Jiu nu are încă antrenor pentru noul sezon

ACS Viitorul Târgu Jiu a rămas fără cea mai mare parte a lotului din ultimul sezon după ce mai bine de o echipă a părăsit lotul numai în acest an. Majoritatea jucătorilor finalizau contractele la data de 30 iunie și au ales să nu mai prelungească iar echipa nu are nici antrenor pentru noul sezon.

Antrenorul cu care ACS Viitorul a încheiat acest ultim sezon, Călin Cojocaru, pare a fi motivul pentru care jucătorii au ales să plece, majoritatea celor plecați spunând că au fost dezamăgiți de faptul că, cel trecut director tehnic în documente, nu le-a fost alături atunci când și-au cerut drepturile și i-a exclus pe unii dintre ei din lot. Directorul tehnic Călin Cojocaru se află la final de contract cu ACS Viitorul Târgu Jiu și n-a semnat o nouă înțelegere, existând deja semnale că au fost contactați alți antrenori cu care s-au demarat discuții și că nu s-ar dori continuarea colaborării cu timișoreanul care a adus la echipă jucători ce nu au dat randament.

În ceea ce privește lotul, ACS Viitorul Târgu Jiu a consemnat doar plecări de jucători iar recent s-a despărțit  și de golgheterul Claudiu Dragu. Anterior au fost anunțate plecările mai multor jucători de bază precum Alin Țegle, Alexandru Dulca, Florin Răsdan, Gabriel Dodoi, Paulian Banu, Valeryi Stepanenko, Alexandru Raicea, Charles Acolatse și Philippe Nsiah.

Echipa a încheiat sezonul de Liga 2 pe locul 4 în Grupa B a play-out-ului, cu 32 de puncte, salvându-se și la finalul acestei ediții de campionat de la retrogradare.

Vizualizări: 464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: