ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut şi golgheterul din ultimul sezon

Continuă plecările de la ACS Viitorul Târgu Jiu, formaţia de Liga 2 fiind în pragul falimentului după ce mai mulţi jucători şi-au câştigat în instanţă drepturile salariale restante. După căpitan, ACS Viitorul Târgu Jiu și-a pierdut și golgheterul din ultimul sezon.

ACS Viitorul Târgu Jiu rămâne fără un alt jucător de bază de care se desparte în această vară. După căpitan, clubul gorjean și-a pierdut și golgheterul din sezonul recent încheiat al Ligii 2.

Atacantul Claudiu Dragu nu a acceptat oferta de prelungire a contractului valabil până la finalul lunii iunie, a informat liga2.ro.

Claudiu Dragu a ajuns la ACS Viitorul la începutul sezonului recent încheiat de Liga 2, în vara trecută, după ce se despărțea de Steaua. Era adus la indicațiile fostului antrenor al gorjenilor Florin Stîngă, la fel ca mai mulți jucători pe care brașoveanul i-a avut sub conducerea sa la Astra.

Atacantul originar din Măcin (Tulcea) a evoluat în 24 din cele 25 de meciuri disputate de echipă în sezonul de Liga 2, în 23 a început ca titular, în 10 a fost înlocuit și a marcat 10 goluri. El a fost principalul marcator al echipei în campionatul încheiat de curând și a purtat și banderola de căpitan în unele jocuri.

Din informațiile celor de la liga2.ro, Dragu merge la altă echipă din Liga 2, la CSM Slatina.

Vizualizări: 844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: