Un jucător crescut la juniori de Pandurii este lăudat de Marius Şumudică

Antrenorul Marius Șumudică a fost impresionat de calităţile jucătorului gorjean Andrei Dragu. Antrenorul celor de la Al-Raed, a scos în evidență calitățile jucătorului crescut la Pandurii şi care a evoluat în acest sezon la FC Botoșani. 

Este vorba despre Andrei Dragu care a fost format la juniorii echipei Pandurii, acesta plecând de la Târgu Jiu ănainte de a trece la seniori. Fotbalistul de bandă stângă a fost transferat de gruparea moldoveană în 2021, de la ACS Viitorul Târgu Jiu, și a fost unul dintre cei mai folosiți jucători la FC Botoșani în sezonul recent încheiat.

Marius Șumudică a avut doar cuvinte de laudă la adresa fundașului lateral, care poate evolua și în linia de mijloc. Tehnicianul a transmis că formațiile din play-off ar trebui să facă tot posibilul pentru a-l transfera pe Dragu în această vară.

”Mie îmi place Dragu de la Botoșani, un jucător foarte bun. De picior stâng, tânăr, face diferența, e extrem de matur. Mie mi-a plăcut foarte mult. Pe el l-aș lua dacă aș fi antrenor în România”, a spus Șumudică, la Fotbal Club.

Dragu a avut o clauză de reziliere a contractului cu ACS Viitorul Târgu Jiu de un milion de euro, însă, în cele din urmă, nu se ştie cum, a ajuns gratis la FC Botoșani.

Cota de piaţă a lui Dragu este de 450 de mii de euro, potrivit Transfermarkt.

Vizualizări: 748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: