Accident grav în Drăguțești. Update: Au fost 7 victime, printre care un bebeluș

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu doar câteva minute în localitatea Drăguțești. Mai multe echipaje de la Ambulanță și SMURD se află la fața locului.  

În zona satului Iași, acolo unde s-a petrecut evenimentul,  se circulă cu dificultate.  

Update: 7 victime au avut nevoie de îngrijiri medicale. Printre ele se află un bebeluș cu traumatism cranio-cerebral.

"Am fost solicitați să intervenim la acest accident rutier în urma căruia au rezultat 7 victime. Este vorba despre 6 adulți, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani. Una dintre victime prezenta politraumatism și se afla într-o stare destul de gravă. În cazul celorlalte victime a fost vorba despre diverse traumatisme sau atacuri de panică. De asemenea, cea de-a șaptea victimă este un bebeluș în vârstă de doar 10 luni, care se afla într-una dintre mașinile implicate în acest accident", declarat managerul SAJ Gorj, Tiberiu Tătaru.

Unul dintre șoferii implicați în accident a ajuns în stare gravă la spital. În cazul lui a fost nevoie de o echipă de descarcerare pentru a putea fi scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

În total, 3 autoturisme au fost implicate!

Potrivit primelor cercetări de la fața locului, accidentul s-a produs din cauza unui șofer, în vârstă de 47 de ani, care a intrat cu mașina pe contrasens. 

"La data de 16 aprilie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că pe DE 79 Iași-Gorj s-a produs un accident rutier cu victime.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Drăguțești, din direcția Rovinari-Târgu Jiu, a pătruns pe sensul opus de mers și a întrat un coliziune cu două autovehicule conduse de o femeie de 34 de ani, respectiv un tânăr de 21 de ani.

În urma impactului, cele trei autovehicule au fost proiectate în șanțul pluvial aflat pe marginea părții carosabile.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a șapte persoane, toate fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului", a transmis IPJ Gorj.

Galerie foto




Vizualizări: 3,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: