Răsturnare de situație în tragedia de la stână. Ciobanul care a înjunghiat mortal un client a fost reținut

Răsturnare de situație în cazul bărbatului înjunghiat după ce a mers să cumpere un miel de la o stână din Dolj. Procurorii nu cred că a fost un simplu accident. Mai multe indicii i-au făcut pe anchetatori să ia în calcul și comiterea unei crime. Ei l-au reținut pe cioban.

Pentru scurt timp, oamenii legii au fost duși pe o pistă greșită. Inclusiv soția victimei le-a declarat anchetatorilor că totul a fost un accident nefericit. 

După examenul medico-legal, dar și după ce au luat declarațiile mai multor martori, procurorii au stabilit că de fapt a fost o faptă comisă cu intenție.

Având în vedere concluziile preliminare formulate de medicul legist din cadrul I.M.L. Craiova, declarațiile fluctuante ale martorilor, precum și suspiciunile cu privire la împrejurările comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz”, a informat, duminică, IJP Dolj.

Vizualizări: 2,239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: