A intrat cu maşina într-o autoutilitară parcată

Un tânăr de 18 ani, din oraşul Bumbeşti Jiu, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de oamenii legii şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară parcată.

 

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism ce se deplasa pe strada Bumbești, din aceeași localitate, acesta continuându-și deplasarea. Procedând la urmărirea autovehiculului, conducătorul auto a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilitară parcată regulamentar, în afara părții carosabile”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Polițiștii au stabilit că un tânăr de 18 de ani, din orașul  Bumbești-Jiu se afla la volan, iar din verificările efectuate în bazele de date, autoturismul avea plăcuțele cu numerele de înmatriculare retrase.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

Vizualizări: 1,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: