A decedat după o cezariană făcută la Târgu-Cărbunești. Doi copii orfani!

Caz dramatic în orașul Țicleni din județul Gorj! O tânără de 21 de ani a murit la spitalul din Craiova, unde a fost transferată în stare gravă. Ea a fost operată la unitatea medicală din Târgu-Cărbunești, urmând să nască prin cezariană. A adus, miercuri, pe lume un băiețel perfect sănătos, dar proaspăta mămică dădea semne că se simte rău.

Tânăra a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitată zeci de minute și transferată cu ambulanța în stare gravă la spitalul din Craiova, unde a și murit în jurul ore 21.

Familia este revoltată și distrusă de durere. Soțul tinerei amenință medicii cu plângeri penale și îi acuză pe cei din Târgu-Cărbunești de malpraxis. Alexandra Ionela Corbescu mai avea acasă un copil de 4 ani. Pacienta a fost operată de medicii Mădălina Roibu și Cătălin Tănase. Și prima naștere a tinerei a fost tot prin cezariană, la același spital, dar atunci totul a decurs bine.

În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. "Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tinerei la data de 16 octombrie a.c., i-a fost efectuată o intervenție chirurgicală, la spitalul din Târgu Cărbuneşti, unde a născut un băiețel. La scurt timp, tânăra a suferit modificări ale stării de sănătate, fiind transportată, cu o ambulanță, la spitalul din municipiul Craiova, unde a decedat. S-a luat măsura transportării cadavrului la IML Craiova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă", a comunicat IPJ Gorj. (A.M.)

Vizualizări: 11,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: