A avariat 14 mașini

O șoferiță căreia i-a venit rău la volan a pierdut aseară controlul mașinii și a lovit 13 mașini parcate. S-a întâmplat în București, dar din fericire nu au fost trecători în zonă.

S-a întâmplat pe Șoseaua Mihai Bravu, în Sectorul 3, într-o zonă aglomerată. În total, 14 mașini au fost avariate, cea a șoferiței și alte 13 mașini care erau parcate.

„La data de 21.10.2024, în jurul orei 20.22, o femeie în vârstă de 39 ani, a condus un autovehicul pe Şoseaua Mihai Bravu, bretea adiacentă, iar când a ajuns în dreptul imobilului cu numărul 448, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers (posibil motive medicale) şi ar fi avariat 13 autoturisme staţionate”, a transmis Brigada Rutieră.

Martorii sunt cei care au sunat imediat la 112. Femeia a primit îngrijiri medicale, iar starea ei este stabilă și este conștientă. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

Femeie aflată la volan şi proprietarii mașinilor avariate au fost îndrumaţi la Biroul Accidente Uşoare pentru soluţionarea accidentului.

Vizualizări: 2,173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: