16 ani de închisoare pentru crimă care a șocat o comunitate

Tribunalul Gorj s-a pronunțat în dosarul în care un argeșean a fost judecat pentru omor calificat după ce și-a ucis partenera de viață. Magistrații au decis ca Ginel Rolea să stea 16 ani în spatele gratiilor. Sentința poate fi atacată în zece zile.

“Condamnă pe inculpatul Rolea Ginel, în prezent arestat în Penitenciarul Craiova, la pedeapsa de 16 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru al familiei. Deduce din pedeapsa aplicată inculpatului durata reținerii și a arestului preventiv, începând cu data de 24.07.2023 la zi. Menține starea de arest preventiv a inculpatului Rolea Ginel”, e sentința judecătorilor gorjeni.

De asemenea, instanța a stabilit și daune materiale în valoare de 20 de mii de lei pentru familia femeii pe care a ucis-o cu sânge rece în această vară. În plus, judecătorii au decis că bărbatul trebuie să achite și câte 30 de mii de lei reprezentând daune morale pentru trei membri ai familiei.

Ginel Rolea a ucis-o pe Mariana, fosta contabilă a Primăriei Baia de Fier, în luna iulie. S-au cunoscut pe internet și femeia voia să încheie relația cu el. Se mutaseră împreună acasă la ea, în Baia de Fier. Bărbatul n-a vrut să plece și a pus la cale un plan diabolic. A ucis-o cu 16 lovituri de cuțit în propria bucătărie, apoi a sunat singur la 112. Medicii sosiți la fața locului n-au mai putut s-o salveze pe Mariana.

Vizualizări: 2,799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: