Ziua de Curățenie Națională, și în Gorj

Let’s Do It, Romania! revine și anul acesta cu o nouă ediție de Ziua de Curățenie Națională care va avea loc pe 16 septembrie, alături de alte 191 de țări care au aceeași misiune: o lume cu mai puține deșeuri.

Voluntarii din Alba, Argeș, Arad, București/Ilfov, Bihor, Bistrița Năsăud, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Cluj, Caraș-Severin, Constanța, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Iași, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Sălaj, Satu-Mare, Suceava, Timiș, Tulcea, Teleorman, Vâlcea, Vaslui, Vrancea sunt invitați pe 16 septembrie la curățenie să redea frumusețea naturii, să strângă deșeurile, dar și să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune, anunță organizatorii.

”Exact pe 16 septembrie 2009, anunțam public apariția Let’s Do It, Romania! și îi invitam pe locuitorii României să ni se alăture în încercarea de a curăța deșeurile din natură. Paisprezece ani mai târziu, pe 16 septembrie 2023, după multe acțiuni și proiecte, cu peste 2.2 milioane de voluntari implicați, vă așteptăm să facem din nou curățenie în toată țara, într-o singură zi, alături de 191 de țări din lume”, a declarat Anamaria Hâncu, co-fondator Let’s Do It, Romania!.

Vizualizări: 1,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: