Vrea să organizeze cursuri de calculator în Căminul Cultural

Lucrările la Căminul Cultural din comuna Turburea au fost finalizate, iar autoritățile locale vor să profite din plin de noua investiție realizată în localitate. Pe lângă activitățile cultural artistice care se vor desfășura aici, primarul Ion Bârcă vrea ca în Căminul Cultural să se facă și cursuri de calculator.

Investiția a fost realizată prin Compania Națională de Investiții și se ridică la aproximativ 1.200.000 de lei. ”Căminul Cultural din comuna Turburea a fost finalizat și este o mare realizare pentru comunitate. Aici se vor organiza toate activitățile cultural artistice organizate de unitățile de învățământ și nu numai. De acum părinții vor putea asista la serbările copiilor în condiții cu totul deosebite”, a declarat Ion Bârcă.

Atunci când nu sunt serbări și spectacole la Căminul Cultural Turburea, primarul vrea să organizeze aici cursuri de calculator. ”Tehnologia este viitorul și de aceea m-am gândit ca elevii din Turburea să fie pregătiți mai bine în acest domeniu. M-am gândit să plătesc un profesor de informatic dispus să vină să-i învețe pe copiii să utilizeze calculator. Cursurile vor fi gratuite și pot participa toți elevii din Turburea”, a mai spus Ion Bârcă.

Vizualizări: 1,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: