Asfaltări sistate din cauza caniculei. Primar: Avem garanția că vor fi gata până la finalul anului

Lucrările de asfaltare a două drumuri comunale din comuna Bălănești au fost sistate din cauza caniculei. Temperaturile extrem de ridicate înregistrate în această perioadă au determinat constructorii să întrerupă lucrările, însă autoritățile locale au primit garanții că investițiile vor fi gata până la sfârșitul acestui an.


Nu este prima dată când lucrările de asfaltare sunt sistate pe cele două drumuri comuna din comuna Bălănești. După ce investițiile au fost blocate în pandemie, acum canicula le dă mari bătăi de cap constructorilor care s-au văzut nevoiți să întrerupă munca.

”Avem în lucru două drumuri comunale. Este vorba de drumul Voiteștii din Vale-Glodeni și drumul Ohaba-Blidari. Pe aceste tronsoane constructorii au sistat lucrările din cauza caniculei. S-a lucrat pe ele până acum destul de bine, deși finalizarea investiției a fost blocată și de pandemie, dar și de creșterea nejustificată a prețurilor la materiale. Constructorii ne-au garantat că cele două investiții realizate cu bani de la Ministerul Dezvoltării prin PNDL 2 vor fi recepționate la sfârșitul anului. Un drum are aproximativ 4 kilometri, iar acela de-al doilea 5 kilometri”, a declarat Ovidiu Pungan, primarul din Bălănești.

În acest moment, la Bălănești se lucrează la modernizarea grădiniței din satul Voiteștii din Vale.

Vizualizări: 1,667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: