Val de reacții după o postare a primarului Marcel Romanescu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a devenit țintă pe Internet după ce a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj referitor la deschiderea unui restaurant McDonald's. Deși mulți se întrebau când va fi deschis un astfel de fast-food și în Târgu Jiu, nu au fost puțini nici cei care l-au blamat pe primar și i-au atras atenția că altele sunt prioritățile momentului.

Primarul a dezvăluit faptul că în urmă cu doar câteva zile reprezentanții McDonald's au fost în Târgu Jiu, au analizat oportunitățile, iar acum se lucrează la documentație. Celebrul fast-food va fi deschis în zona Shopping City Mall. Iată o parte din postarea care a stârnit valuri de reacții din partea târgujienilor.

"În urmă cu câteva zile, reprezentanții societății au fost la Târgu Jiu pentru a analiza care este cel mai bun spațiu, au luat o hotărâre și acum fac demersurile necesare pentru concretizarea investiției.
Trebuie să recunosc că, pentru o perioadă, am analizat situația cu atenție. Există, fără urme de îndoială, un număr însemnat de persoane care își doresc un restaurant McDonald's la Târgu Jiu, la fel cum există și oameni care se dedică și promovează un alt stil de viață și, prin urmare, părerile vor fi împărțite. Dar, municipiul nostru devine, pe zi ce trece, atractiv pentru tot mai multe afaceri. Iar acesta este un pas important în dezvoltarea orașului".

Reacțiile targujienilor nu au întârziat să apară.

"Cu asta aveți ocazia să "îngropați" alți 10 comercianți locali de fast food",

"McDonald's scoate banii din oraș și mai ia din venitul restaurantelor locale, venirea sa nu reprezintă un avantaj pentru economia locală. La fel ca și predecesorul Cârciumaru & comp încercați să câștigați imagine. (...) Așteptam de la dvs. să anunțați că ați creat cadrul necesar venirii unor investitori care să angajeze personal înalt calificat, cu salarii bune și creator de valoare adăugată și nu venirea unui vânzător american de chiftele care va angaja 15 salariați la friteuză!", a scris altcneva.

"Domnule Primar Romanescu, dezamăgiți din nou (...) Pe dumneavoastra ar trebui să vă intereseze probleme mult mai grave și mai importante. Nu cred ca în fișa postului la primărie aveți atribuția de a face reclamă. Repet. Dezamagitor mod de a administra un oras și de a face politică. Vă place să vă lăudați cu unele lucruri care nu vă aparțin iar pe altele le ascundeti sub preș. Vă e rusine să vorbiți despre lucrurile negative sau problemele grave ale acestui oraș?
Regret ca am contribuit la alegerea dumneavoastră la primul mandat", a fost un alt mesaj.

Un alt târgujian a scris că: "Așa s-a lăudat, neinspirat și domnul "primar" Aurel Popescu. Investițiile sunt binevenite de oriunde, mai ales în producție. Toți pică în acest păcat, nu suntem un oraș în rândul lumii, dacă nu avem vestitul fast-food. Chiar dacă vin americanii cu franciză, tot praf suntem. Bifați la altfel de investiții!".

"Adevărul că o să avem numai de câștigat, când o sa avem McDonald's. Era principala problemă nerezolvată in Tg Jiu, în rest totul e perfect".

Potrivit informațiilor dezvăluite de primarul Marcel Romanescu, până la sfârșitul acestui an, McDonald's își va deschide porțile și în Târgu Jiu.

Vizualizări: 6,049

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: