Vești despre cioara Cronco după ce a ajuns la veterinar

Simona și Miti, cei doi tineri din Târgu Jiu care au grijă de cioara Cronco, vin cu vești despre pasărea pe care au găsit-o după mai bine de o săptămână de la dispariție. Cronco a fost dus la o clinică veterinară din București, primește tratament și se recuperează după ce a fost bătut de alte păsări.

"Venim cu vești bune de la clinică ! Din fericire, Cronco nu a contactat niciun microb, organele interne nu au fost afectate, în schimb s-a ales cu o contuzie pulmonara în urma unei lovituri puternice și cu o bătaie zdravănă de la alte ciori! Are nevoie de odihnă multa ,repaus și tratament pentru refacere și mâncare cât mai multă pentru a reveni la greutatea normală. Mulțumim bunului Dumnezeu că ni l-a adus înapoi", a anunțat Simona Modoran.

Cronco a rătăcit zile bune prin oraș după ce și-a luat zborul din curtea celor doi tineri care au grijă de el de mai bine de doi ani. Cioara a fost găsită de un târgujian care nu a dorit să primească recompensa de 3.000 de euro pe care erau dornici s-o ofere cei doi tineri.

Simona și Miti l-au găsit pe Cronco, în urmă cu mai bine de doi ani, în Parcul Central. Era pui si era rănit. Căzuse din cuib și și-a rupt o aripă. De atunci, Cronco a devenit pasărea de companie a cuplului din Târgu Jiu ajuns celebru în urma acestui episod. Pasărea a participat la show-ul culinar Chefi la Cuțite și a jucat într-un film cu actrița Maia Morgenstern.

Galerie foto


Vizualizări: 7,862

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: