Universitatea Craiova pune în vânzare abonamentele la prezentarea lui Alexandru Mitriță!

Universitatea Craiova îl prezintă pe Alexandru Mitriţă, marţi seară, în Piaţa „Mihai Viteazul”, din centrul oraşului. Clubul din Bănie profită de acest prilej şi pentru a lansa campania de abonamente pentru următorul sezon competiţional.

Preţurile pornesc de la 68 de lei, cât costă un abonament reînnoit pentru studenţi la Peluza Nord, şi ajung până la 8.500 de lei, cât costă un abonament Corporate la VIP. Clubul din Bănie a anunţat şi preţurile biletelor pentru următorul campionat, acestea pornind de la 15 lei, la Peluza Nord şi ajung până la 100 de lei, la VIP.

 „Leilor, vă aştept în Piaţa Mihai Viteazul şi eu vă voi da abonamentul!” este mesajul lui Alexandru Mitriţă, care va fi prezentat în seara aceasta, în centrul oraşului.

„Aici este orașul în care s-a născut. Aici a învățat ce înseamnă iubirea pentru Știința. Aici a trăit cele mai mari bucurii și emoții. «Piticul atomic» revine în locul în care îi bate inima cel mai tare, în ritm de samba. Aici, la Craiova!Ne-a fost dor de tine, Alex! Știm că și ție de noi! Acum, hai să ridicăm împreună din nou Oltenia în picioare! De asemenea, vom avea parte și de un turneu special „Și eu vreau să fiu Mitriță”, dedicat tuturor puilor de „lei” cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani” a anunţat clubul Universitatea Craiova.

Vizualizări: 386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: