Un vlogger a rămas impresionat de o zonă din Gorj: Evadarea perfectă într-o Românie autentică

Un vlogger din România, pasionat de călătorii, a ajuns și în Gorj, unde a rămas impresionat de frumusețea Padeșului. El a făcut un filmuleț de promovare a zonei, pe care l-a postat la pagina sa ,"Hai la drum".




Vloggerul a găsit în comuna Padeș locul pentru o "Evadare perfectă într-o Românie autentică, un colț de rai fără semnal la telefon și fără internet. România de poveste cum a fost și încă este", după cum le-a transmis următorilor săi.


Vloggerul s-a cazat la o cabană din Motru Sec unde a stat fără semnal după zeci de ani, a mâncat fructe direct din pom, a văzut cum arată o moară pe apă, veche de peste 100 de ani, a mâncat din strachină, a muls capre și oi, s-a spălat pe față cu apă de izvor, a vizitat frumusețile zonei și a avut parte de o experiență culinară excepțională.


A fost la Izbucul Cernei, pe Cheile Corcoaei, la Lacul Iovan, la o stână și a aflat povesteau oamenilor și a locurilor.


"Noi venisem să facem o filmare la Târgu-Jiu dar am dat peste acest loc magic. La circa 50 de kilometri de Târgu-Jiu, am descoperit un colț de Românie autentică, o incitantă întoarcere în trecut unde deconectarea față de tumultul vieții cotidiene a fost perfectă. Am petrecut aici două zile fără semnal la telefon, fără internet, dar înconjurați de oameni care ne-au făcut șederea de vis. Ne-au ospătat cu produse tradiționale, ne-au condus la obiective turistice fascinante de care nu auzisem vreodată în viață!", a concluzionat acesta.


Acesta a realizat și un clip video cu frumusețile descoperite în Padeș și l-a promovat pe pagina de călătorii" Hai la drum".

Galerie foto



Vizualizări: 5,985

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: