Un sindicalist spune că în maxim trei luni începe exodul salariaților

Sindicalistul Constantin Mitrescu spune că în maxim trei luni vor pleca atât de mulți oameni încât CEO va avea nevoie de personal.  

Deciziile de pensionare vor fi acordate conform legii 197, determinând un exod masiv de angajați din companie. Consecințele acestui fenomen va obliga CEO să rețină tinerii angajați și chiar să le ofere contracte pe perioadă nedeterminată, susține liderul sindical Constantin Mitrescu. Dosarele aflate la Casa de Pensii, care conțin adeverințe cu privire la condițiile de muncă conform articolului 30, nu vor mai fi respinse, întrucât instanțele de judecată de la Tribunalul Gorj le-au acceptat în mod repetat. 


”Trebuie să înceapă casele de pensii să dea deciziile de pensionare pe legea 197. Vor pleca atât de mulți încât să CEO va fi nevoit să păstreze pe toți tinerii ăștia, chiar să le facă contracte pe perioadă nedeterminată. V-am spus, dosarele care sunt la Casa de Pensii cu adeverințele în ele în care se specifică că au lucrat salariații în condițiile din articolul 30, nu are cum să mai fie respinse. Poate să mai întârzie puțin, dar într-o săptămână- două trebuie să elibereze deciziile.

În două-trei luni oamenii vor pleca, orice ar fi, cel târziu, dacă nu mai devreme, maxim o lună”, a declarat liderul sindical Constantin Mitrescu.

Vizualizări: 12,867

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: