Un primar din Gorj nu și-a luat concediu de 14 ani

Nu și-a luat concediu de 14 ani și nici nu știe când se va întâmpla acest lucru. Este vorba de primarul din comuna gorjeană Turburea, Ion Bârcă. De când a fost ales primar nu mai știe cum este să fie în concediu, dar și satisfacția muncii este pe măsură. 

Ion Bârcă este în fruntea comunei Turburea de 14 ani și tot de atunci nu mai știe ce este și cum este în concediu de odihnă. Singurele clipe de relaxare pentru edil sunt zilele de vineri după amiază, atunci când joacă fotbal, și duminica la tenis de picior.

”Am 14 ani în Primăria Turburea în funcția de primar și vreau să vă spun că nu am avut în tot acest timp o zi de concediu de odihnă. Pur și simplu nici nu am avut când și nici nu am putut să-mi iau concediu, pentru că mi-am dorit și am vrut să fac treabă în comună. Vineri după amiază joc fotbal pe un teren sintetic la Târgu-Jiu, iar duminică seara aici în comună sunt la tenis de picior, cu un bun prieten. Astea sunt singurele momente de relaxare”, a povestit Ion Bârcă.

Primarul din Turburea nu regretă că și-a sacrificat viața personală, pentru că și satisfacțiile sunt pe măsură. ”Mai avem multe în comună de făcut. Nu pot să spun că am terminat tot, dar ce era mai important am rezolvat. Avem drumuri asfaltate, canalizare, sistem de alimentare cu apă, cămin cultural, cantină, grădinițe, școli, after-school, sală de sport, primărie și multe alte lucruri necesare în comunitate. Dacă nu eram prezent non stop în comună nu reușeam să fac tot ce am făcut”, a mai spus Ion Bârcă.

Vizualizări: 4,006

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: