Peste 1.100 de cereri depuse pentru obţinerea unei locuinţe sociale

Municipalitatea a anunţat că urmează să se facă licitaţii pentru construirea a celor 600 de unităţi locative, locuințe sociale, destinate în special tinerilor, în Târgu Jiu. În acest moment, la Primăria Târgu Jiu sunt 1.112 de dosare depuse pentru obţinerea unei astfel de locuinţe.

Din cele 1.112 dosare depuse, doar 358 sunt actualizate (solicitanții au adus toate documentele necesare). În ceea ce priveşte restul de cereri, acestea sunt incomplete.

Deşi construcţia celor 100 de blocuri nu a început încă, reprezentanţii primăriei au transmis că cei interesaţi pot să işi depună dosarele pentru obținerea unui apartament la Centrul pentru Informarea Cetățenilor din cadrul Primăriei sau la Direcția Evidența Patrimoniului și Fond Locativ.

De la 1 ianuarie şi până în prezent au fost depuse 86 de dosare pentru obţinerea unei locuinţe sociale.

Locuinţele se acordă conform unor criterii. În vârful clasamentului se află tinerii cu vârsta de până în 35 de ani, tinerii proveniţi din medii defavorizate, pensionarii, văduvele veteranilor de război, persoanele cu handicap.

Mai multe puncte de acordă în funcţie de situaţia locativă actuală, starea civilă, starea de sănătate, studii şi venitul mediu lunar.

Vizualizări: 715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: