Un primar din Gorj ar desființa Prefectura

Un edil din Gorj consideră că Prefectura nu are nici un rost și nu ajută în nici un fel județul să se dezvolte. În afară faptului că Prefectura oferă niște locuri de muncă anumitor categorii de funcționari, Mădălin Paliță consideră că angajații de aici nu sunt capabili nici măcar să dea avizele de legalitate, în timp util, pe hotărârile aprobate în Consiliul Local.

Din punctul de vedere al primarului din comuna Dănești, Prefectura este o instituție inutilă folosită doar pentru a mai crea locuri de muncă la stat.

”Eu vă spun cu mâna pe inimă că aș desființa Prefectura. Ăștia din Prefectură nu au ce lucra, este doar să aibă unde mai angaja, sau să mai fie vreun cap luminat care să-și dea cu părerea. Ce rol are Prefectura în județul acesta. Ce rol are în dezvoltarea județului prefectura asta. Este o instituție inutilă”, a spus primarul din Dănești la Radio Infinit

Supărarea edilului vine în contextul în care nu primește la timp avizele de legalitate pe hotărârile aprobate de aleși locali din comuna Dănești. ”Prefecturile nu au nici un rost, decât să spună dacă hotărârile aprobate în Consiliul Local sunt bune sau nu sunt bune. Nici acolo nu sunt capabili să trimită avizele de legalitate în timp real. Stau să-mi dea avizul de la 60 la 100 că nu sunt capabili să îmi dea pe fiecare în parte. Vă spun cu mâna pe inimă că nu au nici un rost”, a mai spus Mădălin Paliță.

Vizualizări: 2,742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: