Un primar din Gorj a plâns că a pierdut alegerile

Este jale mare în comuna Stejari, acolo unde edilul care s-a dat câștigătorul alegerilor chiar înainte de începerea campaniei electorale, când se lăuda cu ”baia de PSD-ști”, a pierdut alegerile în fața contracandidatului AUR. După ce toată campania și-a subestimat și subevaluat contracandidatul, Robert Păiuși a rămas șocat când a văzut rezultatele alegerilor.

În comuna Stejari a fost poate cea mai agresivă și mediatizată campanie electorală. Aici s-au înregistrat și câteva incidente, care s-au lăsat cu cercetări la poliție, însă cel mai șifonat a ieșit Robert Păiuși.

”Batman de Stejari”, așa cum s-a numit edilul, a fost acuzat că a lovit cu mașina o simpatizantă AUR în timp ce era în campanie, a fost testat cu aparatul drugtest și s-a stabilit că a consumat anumite substanțe conținute de medicamente. Păiuși plânge acum că a pierdut primăria.

Într-un live făcut pe rețele de socializare ”Batman de Stejari” le explică cetățenilor cum a pierdut alegeri așteptând de la simpatizanți compasiune pentru a-și bandaja rănile.

Dezamăgit de rezultatul alegerilor, dar mai ales că candidatul AUR a ieșit învingător, Păiuși a lăcrimat în timpul live-ului cu cetățenii.

Vizualizări: 7,533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: