Un director din Primăria Târgu Jiu a fost reținut

Un director al Direcției Urbanism și Amenajarea Teritoriului din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a fost reținut pentru 24 de ore, nefiind, la această oră, informații cu privire la acuzațiile care-i sunt aduse. Pe surse din primărie, persoana reținută este Răzvan Retezeanu.

IPJ Gorj nu a oferit, până acum, informații despre acest subiect. De fapt, IPJ transmite în fiecare zi comunicate de presă cu fapte petrecute cel mai devreme înainte cu o zi, însă au fost situații în care le comunică după mai multe zile de când au avut loc. Preferatele IPJ sunt cauzele cu conducători auto băuți ori cazuri de volență domestică. Și cam atât. 

Retezeanu este director adjunct, însă preluase și atribuții de arhitect șef. 

„Echipa de la Urbanism a trecut printr-o schimbare radicală, iar acest lucru se reflectă în activitatea și rezultatele acestui serviciu deosebit de important din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Condusă acum de domnul Răzvan Retezeanu. Echipa este foarte eficientă. Mă bucur enorm că s-a putut depăși acea fază, iar acum eforturile se concentrează pe găsirea de soluții legale pentru a ajuta cetățenii”, declara, presei, primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 9,783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: