Turneu internaţional de baschet la Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Sala Sporturilor din Târgu Jiu va găzdui în partea a doua a lunii decembrie un turneu internaţional de baschet pentru juniori. Lotul naţional Under 16 ani al României va începe de vineri pregătirea la sala din Târgu Jiu, urmând ca apoi să ia parte, în aceeaşi sală, la un turneu internaţional la care participă echipele  României, Bulgariei, Macedoniei de Nord şi Israelului.  

În baza protocolului dintre Primăria Municipiului Târgu Jiu şi Federaţia Română de Baschet, la Târgu Jiu se va organiza, cu sprijinul CSM Târgu Jiu, un stagiu de pregătire al lotului naţional Under 16 ani al României, acesta fiind urmat apoi de un turneu internaţional la care participă echipe din patru ţări, România, Bulgaria, Macedonia de Nord şi Israel.

Antrenorul federal Claudiu Fometescu a solicitat directorului CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, punerea la dispoziţie a sălii în intervalele orare solicitate pentru antrenamentele lotului naţional şi apoi pentru jocurile oficiale.  În acest sens va fi necesară corelarea programului competiţional al CSM din această perioadă, cu programul de antrenamente al lotului naţional, care va avea programate câte două antrenamente pe zi, în perioada 13 – 20 decembrie. Lotul naţional de juniori Under 16 ani va participa  apoi la meciurile de la acest turneu internaţional în perioada 21 – 23 decembrie.

Şi în urmă cu un an Sala Sporturilor din Târgu Jiu a mai găzduit un astfel de turneu de juniori şi junioare, Under 15 ani, meciurile fiind atunci programate în două săli din Târgu Jiu.  

Vizualizări: 588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: