Țuilă: Am fost în șase partide, numai dezamăgiri am primit

Primarul din comuna gorjeană Cătunele, Florinel Țuilă, spune că nu pleacă la PNL, chiar dacă a fost ofertat. Țuilă rămâne la PSD, pentru că nu îi place cum este guvernată țara. PNL i se pare acum o mașină care nu va ajunge la destinație, așa că preferă să meargă... cu ocazia. Țuilă a spus într-un interviu pentru Radio Infinit că în trecut a făcut greșeala de a trece de la un partid la altul, dar numai dezamăgiri a avut.

Reporter: Plecați de la PSD la PNL?

Florinel Țuilă: Nu plec, pentru că nu se întrevede nimic la orizont nici acolo. După cum au pornit, nu am așteptări mari.

Reporter: Am primit o informație în acest sens.

Florinel Țuilă: După cum este guvernată țara, este ca și cum te-ai sui într-o mașină care sigur nu va ajunge la destinație. Prefer să rămân la ocazie.

Reporter: Rămâneți în Partidul Social Democrat?

Florinel Țuilă: Sigur că da. Recunosc că, dacă ar fi demonstrat că sunt mai buni sau că sunt capabili să facă ceva în țara asta, nu se știe, poate că mi-ar fi schimbat ideile. Dar, cât timp sunt mai slabi decât cei care au plecat, nu îmi doresc așa ceva.

Reporter: Sunteți în continuare nemulțumit de actuala guvernare?

Florinel Țuilă: Am avut speranțe foarte mari, pentru că au văzut greșelile celorlalți și spuneau că vor face să fie mai bine. Dar, din contră, greșesc și mai rău și greșesc zilnic.

Reporter: Au fost primarii PSD ofertați de PNL?

Florinel Țuilă: Au fost discuții, dar cred că nu vor reuși să facă nimic nici dacă trec la PNL. De unde atâția bani pentru a face ce li se promite? Eu nu cred. Sunt administratorul comunei mele, pot să fiu de la orice partid, așa că nu mai fac greșeala să trec de la un partid la altul. Am fost în șase partide politice, nu mai fac această greșeală. (...) Eu am plecat din partid în partid, numai dezamăgiri am primit.

Vizualizări: 2,455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: