Tragedie după meciul FCU Craiova – Rapid

O tragedie a avut loc vineri seară pe stadionul din Giulești, în prelungirile meciului Rapid - FC U Craiova. Un ultras al oltenilor a făcut infarct de emoții și a murit.

Partida dintre Rapid și FC U Craiova, scor 1-2, s-a soldat cu o tragedie în rândul suporterilor olteni. Edi, un ultras în vârstă de 47 de ani din Peluza Sud 1997, a suferit un infarct în prelungirile meciului și după ce a fost dus  la spital a murit. „I-a venit rău pe stadion și a fost luat cu salvarea de pe stadion. L-au resuscitat și l-au readus la viață, apoi a intrat iar în stop cardiovascular, ceva de genul ăsta. Apoi ne-au anunțat că a murit. Noi suntem la spitalul Elias. Stăm, dar nu știu ce așteptăm. Știm ce avem de făcut în continuare. Cu siguranță vom fi prezenți la înmormântare”, a declarat unul dintre ultrașii Peluzei Sud pentru ProSport.

Clubul FCU Craiova a reacționat și a postat un mesaj despre trecerea în neființă a lui Edi, pe pagina de facebook: „Din păcate, bucuria ne este umbrită de o veste tristă. Fotbal Club Universitatea 1948 deplânge dispariția lui Eduard Vlad, în vârstă de 47 ani, suporter devotat al echipei, care a suferit un infarct în timpul prelungirilor din duelul cu Rapid. Pe această cale, clubul nostru transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate”.  Și Adrian Mititelu, patronul oltenilor, s-a arătat șocat de această veste: „Incredibil! Doamne, Dumnezeule! Inima a cedat din cauza emoțiilor pentru echipă! Omul ăsta și-a dat viața pentru echipă! E cumplit!”.

Trupa antrenată de Nicolo Napoli a condus cu 2-0 până în minutul 87, când Paul Iacob a redus din handicap. Din acel moment, giuleștenii au forțat egalarea, iar inima suporterului oltean a cedat din cauza emoțiilor.

Vizualizări: 1,963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: