Pro Tv, zguduit de un scandal fără precedent

Portul Pro Tv este zguduit în aceste zile de un scandal fără precedent. Unul dintre cei mai cunoscuți corespondenți ai postului de televiziune are probleme cu legea, fiind cercetat pentru act sexual cu un minor.

Este vorba de jurnalistul Marius Buga, ziarist cu mare experiență, despre care se spune că ar fi abuzat de un băiat. Informația a fost făcută publică de Poliția Dâmbovița care a anunțat că minorul care ar fi fost abuzat de către Marius Buga se afla într-un centru de copii.

Jurnalistul de la Pro Tv a fost audiat deja la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, în cursul zilei de marți iar procurorii l-au informat cu privire la deschiderea dosarului penal pe numele său, însă nu s-a luat nicio altă măsură. Autoritățile din Dâmbovița au precizat ulterior că la momentul actual, Marius Buga are calitatea de suspect. Sursele citate au precizat că momentan nu pot fi făcute alte precizări publice privind acest caz, având în vedere ancheta în derulare.

Pro Tv a aflat despre investigația care îl vizează direct pe jurnalistul Marius Buga și precizează că orice acțiune imorală, va fi condamnată. „Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”, au declarat reprezentanții Pro TV într-un comunicat.

Minorul, în vârstă de doar 16 ani, se afla în plasament, la un centru de copii. Marius Buga a ajuns acolo pentru a filma un reportaj, însă rămâne de văzut ce se va afla despre cele întâmplate.

Vizualizări: 3,995

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: