Comentator sportiv, decedat în șoc hipotermic la 42 de ani

Jurnalistul sportiv Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani, după ce a înotat într-un lac înghețat și nu a mai putut ieși de sub gheață.

Cu toate că prietenii și rudele l-au sfătuit să nu mai facă acest lucru, înotul în ape reci devenind pentru el un hobby, jurnalistul a mers din nou să înoate chiar dacă în aceste zile a fost ger inclusiv ziua.

Bogdan Socol a continuat să lupte împotriva temperaturilor extrem de scăzute iar vineri ar fi ales să înoate pe un lac înghețat. După câteva minute petrecute în apă Bogdan Socol nu a mai putut să iasă de sub gheață și a suferit un șoc hipotermic. Acesta a fost dus la spital cu o ambulanță dar medicii nu l-au mai putut salva, colegii săi anunțând decesul.  „Din păcate, suntem tulburați de o veste pe care nu ne-am fi dorit niciodată să o auzim. Conform mai multor surse, fostul jurnalist și comentator român Bogdan Socol ar fi decedat în cursul zilei de astăzi. Suntem șocați de dispariția unui om care a trăit pentru sport și care ne-a oferit atâtea momente pe care nu le vom uita niciodată. Odihnește-te în pace, Bogdan!”, a transmis publicația Sport Studio.

Bogdan Socol a moderat mai mulți ani emisiunea de la miezul nopții de la B1TV, „Un pont pe zi”, emisiune destinată pariurilor sportive. Acesta era cunoscut pentru vocea sa inconfundabilă, în ultima perioadă comentând meciurile internaționale de pe Digi Sport sau meciurile din Liga 1, din aplicația Flashscore.

În ultimii ani a lansat mai multe cărți destinate iubitorilor sportului.

Vizualizări: 1,278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: