Sute de școli și grădinițe din Gorj, închise pentru trei zile

Sute de unități școlare din județul Gorj se vor închide începând de vineri și până marți. Este vorba despre 346 de școli și grădinițe din județ care se vor transforma în secții de vot. Duminică, 27 septembrie, este ziua în care cetățenii vor ieși din case pentru a-și alege primarul și președintele Consiliului Județean.

Inspectoratul Școlar Județean Gorj anunță că sunt peste 42 de mii de elevi, printre care și grădinari, ce vor învăța în sistem online în aceste trei zile de lucru. De asemenea, sunt și unități școlare care nu se vor închide cu ocazia acestor alegeri, fiind vorba despre un număr de 118, spune Dana Constantinescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean Școlar Gorj.

”Începând de mâine 25 septembrie, până marți, 29 septembrie inclusiv, un număr de 346 de unități școlare, atât școli cu personalitate juridică, cât și structurile acestora, se vor închide fizic pentru elevi. Procesul educativ nu va înceta, cursurile se vor face online pentru aceste 3 zile de lucru. Un număr de 42.899 de elevi, din aceste 346 de școli, vor învăța online. Sunt și școli care vor funcționa normal, fiind vorba despre 118 unități școlare. În cadrul lor nu vor fi constituite secții de votare”, a spus Dana Constantinescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Vizualizări: 604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: