Stîngă a fost demis doar o săptămână de la ACS Viitorul Târgu Jiu

Antrenorul care spunea că a reziliat contractul cu ACS Viitorul Târgu Jiu săptămâna trecută a revenit la antrenamentele formației de Liga 2. Florin Stîngă s-a întors la echipă la șapte zile după demitere iar clubul l-a prezentat ironic, sub formă ghicitoare.

Florin Stîngă a fost demis doar o săptămână de la ACS Viitorul Târgu Jiu, a anunțat liga2,ro care remarcă și modul ironic în care a fost ărezentată revenirea. „Între antrenor și conducere a apărut nostagia și legătura a fost reluată la șapte zile după ce ”cărțile” fuseseră făcute și s-a decis rezilierea în urma dialogului dintre antrenor și patronul Nicolae Sarcină. Vitorul a prezentat revenirea, în primă fază, sub formă de ghicitoare, ”ghici cine s-a întors?”, de parcă s-a ironizat singură. Oricum, incertitudinea nu e în mod clar ceva nou în fotbalul românesc, astfel de schimbări de antrenori și reveniri pentru a ”n”-a oară fiind întâmplări care apar la perioade nu foarte îndepărtate de timp una de cealaltă”, a scris sursa citată pentru care Stîngă declara în urmă cu o săptămână că a reziliat contractul.

Cu contractul reziliat, dacă a fost așa cum a spus presei, Florin Stîngă a făcut cale întoarsă la Târgu Jiu după ce a fost câteva zile până la Brașov să își aducă paltonul pentru iarnă.

Vizualizări: 585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: