Pandurii suspendă procedura de deschidere a falimentului și continuă activitatea sportivă

Pandurii Târgu Jiu va continua activitatea sportivă la club după ce a cerut suspendarea deciziei de intrare în faliment. Decizia de deschidere a procedurii de faliment acceptată marți de Tribunalul Gorj, nu este definitivă iar cei de la Pandurii vor merge la Curtea de Apel Craiova.

Cererea de faliment a administratorului judiciar de la Pandurii este una cu repetiție, la fel ca și la decizia din 2019, asemănătoare cu cea de marți. Cei de la Pandurii au  precizat că vor face apel în cele șapte zile în care procedura da faliment poate fi contestată, decizia nefiind una definitivă. În primă fază, se va suspenda decizia prin care Tribunalul Gorj a acceptat, marți deschiderea procedurii de faliment la club, suspendarea deciziei fiind executorie în insolvență, după care clubul va contesta hotărârea la Curtea de Apel din Craiova.

Pandurii are bani în conturi pentru a continua activitatea sportivă și echipa din Liga 4 dar și grupele de juniori vor continua activitatea. Pandurii se va prezenta miercuri la meciul din Cupa României,  și grupele de juniori vor disputa în continuare meciurile din campionat.

Vizualizări: 954

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: