Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu: Asistente cu salarii mai mari decât medicii

Sunt asistente medicale care înregistrează, lunar, venituri salariale mai mari decât medicii. Conform tabelului publicat lunar pe site-ul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu cu veniturile salariale ale tuturor angajaților se observă clar că sunt asistente medicale care încasează lunar salarii mai mari decât medicii.

De exemplu, un medic primar șef din secția ATI a câștigat în luna martie 19.773 de lei, în timp ce un al coleg a medic primar a primit numai 899 de lei, în timp ce un asistent medical principal a avut un salariu de 8.812 lei, puțin sub directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu care încasează 9.993 lei.

Cel mai mare salariu îl primește medicul primar șef de secție de la Medicină Legală, în cuantum de 23.953 lei dar și medicul primar șef de secție de la Serviciul de Anatomie Patologică 23.518 lei, însă sunt și medici ale căror salarii sunt cuprinse între 1.000 și 10.000 de lei, dar pot ajunge și până la 20.000 de lei pentru șefii de secții, dar și pentru medicii cu vechime sau din anumite compartimente. În luna martie au fost și doi medici de la Unitatea de Primiri Urgențe au încasat 532 de lei.

În ceea ce privește salarizarea asistentelor medicale, veniturile pornesc de 4.000 de lei și pot ajunge chiar și la 9.000 de lei, așa se face că un asistent medical principal, tot din cadrul Serviciului de Anatomie Patologie a încasat în luna martie 8.901 lei.


Și salariile infirmierelor și îngrijitoarelor pornesc de la 2.000 de lei lunar și pot depăși 5.000 de lei, iar veniturile registratorilor medicali variază între 2.000 și 5.000 de lei.

Conform informațiilor oferite de reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, variațiile salariale din grilă sunt date de vechime, studii, de sporuri dar și de numărul de gărzi efectuate lunar.

La nivelul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu își desfășoară activitatea atât medici primari cât și specialiști, precum și rezidenți în anii IV, V și VI.

Cele mai mari venituri salariale se înregistrează la Serviciul de Medicină Legală, Serviciul de Anatomie Patologică, la Unitatea de Primiri Urgențe și la  A.T.I..

Vizualizări: 2,246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: