Șoferiță rănită într-un accident rutier

O tânără, în vârstă de 20 de ani a ajuns la spital după ce a ajuns, cu mașina pe care o conducea, într-un șanț de pe marginea drumului. Evenimentul s-a petrecut pe drumul care leagă orașul Novaci de localitatea Bumbești Pițic.

Tânăra șoferiță le-a spus polițiștilor că accidentul s-a petrecut din cauză că a încercat să evite un animal care se afla pe stradă.

„La data de 9 februarie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ-665D-Sitești.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, o femeie, în vârstă de 20 de ani, din Novaci, în timp ce conducea un autoturism din direcția orașului Novaci către Bumbești Pițic, în încercarea de a evita un animal aflat pe partea carosabilă, a părăsit sensul de mers, intrând într-un șant situat pe partea stângă a drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea femeii, care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Gorj. 

Vizualizări: 1,794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: