Șofer fugar, prins lângă Cariera Roșia

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au fost sesizați sâmbătă seara, prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Bâlteni, cu privire la faptul că a fost victima unui accident rutier.

„Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DN 66, din direcția localității Bâlteni către Rovinari, ar fi fost acroșat cu partea dreaptă de un autoturism, de culoare neagră, care se deplasa pe sensul opus de mers și care a părăsit locul producerii accidentului.

Conducătorul autoturismului implicat în accidentul rutier a fost identificat de polițiști în localitatea Fărcășești, în zona carierei miniere Roșia, în persoana unui bărbat, în vârstă de 20 de ani, din sat Peșteana Jiu, județul Gorj.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului de 33 de ani, care a fost transportat la Spitalul Rovinari, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Vizualizări: 1,426

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: