Situaţie alarmantă în Gorj. Creşte numărul şoferilor drogaţi la volan

Autoritățile din județul Gorj sunt în alertă după ce, într-un interval de numai patru zile, șapte șoferi au fost depistați de polițiști conducând sub influența substanțelor psihoactive. 

Această situație alarmantă ridică semne de întrebare în rândul cetăţenilor, privind siguranța rutieră și necesitatea aplicării unor măsuri riguroase pentru prevenirea unor astfel de comportamente periculoase.

Conducerea sub influența drogurilor sau altor substanțe psihoactive nu numai că este ilegală, dar pune în pericol viața tuturor participanților la trafic. Reacțiile întârziate și pierderea concentrării pot avea consecințe catastrofale pe drumurile publice. 

Dar pericolul nu se află numai la volan. La o petrecere organizată joia trecută de tinerii din cadrul programului Târgu Jiu – Capitala Tineretului din România 2023, un băiat în vârstă de 21 de ani a fost prins de personalul care asigura paza pe parcursul evenimentului, cu o pungă ce conţinea o substanţă pulverulentă. Poliţia a intervenit şi se aşteaptă rezultatul anchetei.
 

Vizualizări: 2,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: