Și-a trecut în cazier trei infracțiuni într-o zi. A condus băut și fără permis și a făcut accident!

Infracțiuni pe bandă rulantă și-a trecut în cazier un bărbat de 45 de ani, din Târgu Jiu. S-a urcat băut la volan și a provocat un accident de circulație în Târgu-Cărbunești. În urma evenimentului, un alt bărbat a ajuns la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o alcoolemie de 0,83 la mie. Nu a fost ultima ilegalitate constatată de oamenii legii. Bărbatul s-a urcat la volan deși nu avea permis.

accidentul a avut loc, marți seara. “Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul, fără a poseda permis de conducere.

Din cercetări a reieșit că bărbatul, la data de 9 februarie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Pieții, din orașul Târgu Cărbunești, ar fi efectuat manevra de depășire a autovehiculului ce se deplasa în fața sa, iar într-o curbă la dreapta, ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 61 de ani, din localitate, care se deplasa din sens opus, fiind necesară transportarea acestuia la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului, de 45 de ani.

De asemenea, bărbatul în cauza a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, eliberată de Serviciul Rutier Gorj, fără drept de circulație.

Bărbatul urmează să fie prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești, cu propuneri corespunzătoare, cercetările fiind continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul, fără a poseda permis de conducere”, a anunțat Poliția.

Vizualizări: 1,759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: