Scandal violent la Spitalul Județean. Anchetă!

Un agent de pază susține că ar fi fost lovit de un asistent medical. Agentul Gheorghe Guță, care lucrează la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean din Târgu Jiu, spune că a depus o plângere penală împotriva asistentului medical și a obținut un certificat medico-legal în care se arată a suferit un „traumatism facial prin agresiune individuală“.

„În timp ce mă aflam într-un salon de agitați, procedând la imobilizarea fizică a unui pacient, din dispoziția dr. Cîmpeanu, am fost lovit cu pumnul în ochi și strâns de gât de către asistentul Drumen Marius din senin. În salon se mai aflau dr. Cîmpeanu și asistentele Ciort Corina și Dăneț Cornelia. Acestea au plecat, fără a interveni. Colegul meu, Cușlea Ion, a reușit cu greu să desfacă mâinile asistentului din gâtul meu. Eu nu am putut să mă apăr, întrucât aveam mâinile blocate“, arată agentul de pază în plângerea penală depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, conform Adevărul.

Asistentul acuzat de violență n-a vrut să comenteze incidentul. 

Conducerea spitalului face o anchetă.

 "Prin dispoziția managerului unității, a fost constituită pe 21. 11. 2023, o comisie de cercetare disciplinară care va analiza aspectele sesizate. Termenul de finalizare a raportului este data de 19.12.2023. În baza raportului comisiei de cercetare disciplinară, managerul va decide măsurile legale care se impun”, a precizat purtătorul de cuvânt al unității medicale, Mihaela Țicleanu, pentru Adevărul.

Vizualizări: 7,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: