Scandal cu geamuri sparte la Primăria Albeni

Primăria din comuna gorjeană Albeni este în centrul unui nou scandal. Primarul Ionuț Stan ar fi pornit o ceartă cât casa, chiar de 1 martie. Totul a pornit după ce un angajat al primăriei a revenit la serviciu după o lună de concediu medical. Primarul s-a enervat când l-a văzut pe colegul său și i-a transmis să plece acasă, conform martorilor.

Salariatul nu a vrut să-i asculte ordinul primarului și a mers la o altă colegă în birou. Atât i-a trebuit primarului. Acesta s-a enervat, a mers după colegul său să-l scoată afară, iar de aici și până la un scandal nu a mai fost decât un pas. O altă angajată a vrut să țină la ușă, văzându-l pe Stan foarte furios. Astfel geamul de la ușă s-a spart, dar nimeni nu a fost rănit. O altă salariată din cadrul primăriei susține faptul că nu este pentru prima dată când au loc astfel de certuri.

”Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Are frecvent astfel de derapaje. A văzut că nu se întâmplă nimic și continuă să se comporte la fel. Trăim într-o adevărată nebunie aici”, a spus femeia.

Polițiștii au ajuns și ei la fața locului, fiind deschis un dosar penal. ”În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, transmite IPJ Gorj.

Primăria Albeni nu este pentru prima dată când se află în centrul unui scandal, iar de-a lungul timpului mai mulți salariați s-au plâns de comportamentul primarului.

Vizualizări: 2,995

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: